Restaurant laten behangen

Wilt u graag een restaurant laten behangen? Dan bent u bij Mol & Vendeloo zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het aanbrengen van behang. Onze professionele vakmensen weten precies hoe ze elke klus tot een goed einde moeten brengen. Als u uw restaurant door ons laten behangen, ontzorgen wij u van A tot Z. dat houdt in dat we niet alleen het behang aanbrengen maar ook zorgen voor een goede voorbereiding en afwerking. Zo hoeft u zelf helemaal niks te doen!

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Restaurant laten behangen | Mol & Vendeloo is uw partner

Betaalbaar en uitmuntend behangwerk. Dat staat voorop. Mol & Vendeloo is een energiek behangbedrijf uit Dordrecht. Actief in heel Nederland met ruim 35 vakkundige behangers. We brengen zeer diepgaande kennis en jarenlange ervaring met ons mee. Voor uw organisatie of instelling leveren wij het beste kwaliteitsbehang, volledig op maat. Daarbij verzorgen we alles van A tot Z. Van het gladschuren van uw muren tot het juiste behang aanbrengen. We zorgen ervoor dat uw wanden en naden ook uitstekend worden afgewerkt. Trek profijt uit de expertise van Mol & Vendeloo en bel vandaag nog voor een afspraak!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk op uw vraag terug. Ook adviseren we u over de juiste keuzes, zodat u straks zo lang mogelijk profijt heeft van het nieuwe behang. We vinden het namelijk belangrijk dat u 100% tevreden bent met eindresultaat, daarom denken we graag met u mee. Tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Restaurant laten behangen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75