Vliesbehang met print

Bent u op zoek naar vliesbehang met print? Bij Mol & Vendeloo kunt u terecht voor een ruim assortiment aan behangsoorten. Zo hebben we renovliesglasweefselgladvlies in allerlei verschillende prints en hebben we ook posterbehang voor een bijzonder mooie uitstraling. Als één van de grootste behangbedrijven van Nederland brengen we met liefde en plezier vliesbehang met print aan op uw wanden. Dit doen we uiteraard met onze eigen vakmensen die een oog voor detail hebben.

Wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vliesbehang met print | Wij staan voor u klaar!

Droomt u ook van een mooie wand voorzien van vliesbehang met print? Wij kunnen dit voor u realiseren. Komt gerust langs in onze showroom in Dordrecht om te bekijken wat voor een soort behang we allemaal hebben. Zo hebben we verschillende behangboeken waar u op uw gemak eens door heen kunt bladeren. Gaat u voor een kleurrijk behang, een behang met drukke print of toch liever een minimalistische behangsoort? Wij hebben altijd iets naar uw smaak. Goed om te weten is dat wij op afspraak werken. Maak alvast een afspraak voor een showroombezoek, wij zetten de koffie klaar!

Over Mol & Vendeloo

Mol & Vendeloo is dé behangspecialist van Nederland. Bij ons gaat het om betaalbaar en uitmuntend behangwerk. Dit doen we al vele jaren met liefde en plezier voor een groot aantal klanten. We komen o.a. bij ziekenhuizen, woningcorporaties, aannemers, hotels, instellingen en organisaties, maar ook bij particulieren thuis. Trek profijt uit de expertise van Mol & Vendeloo en bel vandaag nog voor een afspraak!

Contact met ons opnemen

Heeft u nog vragen over Vliesbehang met print aan laten brengen? Of wilt u iets anders vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook kunt u langskomen in de showroom.  U bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag, gelieve alleen op afspraak.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Vliesbehang met print

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75