Vloerbedekking Dordrecht

Bent u op zoek naar vloerbedekking Dordrecht? Dan bent u bij Mol & Vendeloo op de juiste plek! Als ervaren behangersbedrijf zijn wij ook gespecialiseerd in vloerbedekking en raambekleding. Zo bieden wij totaalconcepten en interieuroplossingen. Niet alleen voor bij u thuis, maar ook voor hotels, kantoorpanden, ziekenhuizen en andere instellingen. Dit doen we met veel liefde en plezier! Mol & Vendeloo is actief door heel Nederland.

Benieuwd naar hetgeen wat we voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op om te informeren naar al de mogelijkheden.

Vloerbedekking Dordrecht | Mol & Vendeloo staat voor u klaar!

Zoals al eerder benoemd kunnen we voor u vloerbedekking leggen, maar ook de raambekleding en behangwerk realiseren. Als echte behangspecialist hebben we dan ook verschillende behangsoorten voor u beschikbaar. Denk hierbij aan Renovlies, glasweefsel, gladvlies, en posterbehang. Dit laatste is vooral een leuke en unieke manier om uw wand te bekleden. Kom gerust langs in onze showroom om alle vloerbekleding en behangsoorten te komen bekijken. Wij vragen u wel vooraf een afspraak te maken, zodat er altijd iemand is om u te helpen.

Over Mol & Vendeloo

Mol & Vendeloo is één van de grootste behangersbedrijven van Nederland. Samen met ruim 35 vakmensen zijn we werkzaam in al onze provincies. Dit maakt ons de ideale partner voor behangwerk tegen een aantrekkelijk tarief. We verzorgen alles van A tot Z en zorgen dat alles netjes wordt afgewerkt. Uiteraard bieden we u altijd passend advies dat geschikt is voor uw situatie.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over vloerbedekking Dordrecht? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen via met 078 6171743 of een e-mail sturen naar info@molenvendeloo.nl. Graag tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Vloerbedekking Dordrecht

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75