Vloerbekleding

Wist u dat u bij Mol & Vendeloo ook terecht kunt voor vloerbekleding? Kom gerust langs! Wellicht kunt u ons als een van de grootste behangersbedrijven in Nederland. Zo zijn we de ideale partij voor professioneel behangwerk tegen een aantrekkelijk tarief. Naast uw wandbekleding hebben we ook een uitgebreid assortiment aan vloerbekleding. Zo bent u in 1 keer klaar! Mol & Vendeloo is dan ook in staat om totaalconcepten te ontwikkelen en interieuroplossingen te bedenken voor bedrijven en woningen.

Iets voor u? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vloerbekleding | Mol & Vendeloo staat voor u klaar!

Bent u bezig met de inrichting van uw huis of bedrijfspand? Dan helpen wij u graag verder! Bij ons heeft u de ruime keuze uit verschillende behangsoorten waaronder Renovliesglasweefselgladvlies, tot aan posterbehang.  Iedere behangsoort heeft zo zijn specifieke functie. Weet u niet goed welke behangsoort u nodig heeft? Wij geven u uiteraard advies. Kom gerust langs in de showroom in Dordrecht. Hier hebben we behangboeken voor u beschikbaar. Of u nu een rustig behang zoekt, een behang met veel kleuren of abstracte vormen. Wij hebben alles in huis!

Onze werkwijze

Bij Mol & Vendeloo verzorgen we alles van A tot Z. Onze ruim 35 vakkundige behangers gaan voor u met plezier aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat uw muren netjes gladgeschuurd worden om het behang glad en naadloos te kunnen aanbrengen. Uiteraard werken we na afloop alles netjes af. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we u verzekeren van uitmuntend behangwerk tegen een betaalbare prijs.

Heeft u nog vragen?

Wilt u nog meer weten over onze collectie vloerbekleding? Of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen of te bellen met 078 6171743. Wij helpen u graag verder! U bent ook welkom in onze showroom. Graag vooraf eerst een afspraak maken.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Vloerbekleding

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75