Wat is vliesbehang?

Een veel voorkomende vraag die wij voorbij zien komen is ‘wat is vliesbehang?’. Mol & Vendeloo legt dit als behangspecialist graag voor u uit. Vliesbehang wordt ook wel snel behang genoemd. Dit type behang bestaat uit een papieren of vinyl toplaag. Het behang is gebruiksvriendelijk en u kunt zelf kiezen wat voor designs u wilt hebben. Wij kunnen als professioneel behangbedrijf, werkzaam in heel Nederland, uw klus uit handen nemen. Zo komen we bij u thuis langs of gaan we aan de slag bij uw bedrijf, hotels, restaurants of winkelketens. Werkelijk alles is mogelijk bij Mol & Vendeloo!

Vragen over onze werkzaamheden of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Wat is vliesbehang?

Vliesbehang valt onder de groep glasvezelbehang. Dit betekent dat deze behangsoort bestaat uit glasvezels die ervoor zorgen dat het behang steviger aanvoelt en een speciale structuur heeft. Het is een behangsoort die verkrijgbaar is in verschillende patronen en zoals al benoemd is bestaat uit een papieren of vinyl top laag. Bij Mol & Vendeloo kunnen we het vliesbehang voor u op de muren bevestigen. Dankzij onze jarenlange ervaring als professioneel behangbedrijf door heel Nederland beschikken wij over veel kennis. Hierdoor kunnen wij probleemloos iedere wand voor u behangen indien nodig. Wij werken met een concept waarbij we van A tot Z zorgen dat uw muur gereed is (inclusief gladschuren van de muren en afwerking). We beschikken ook over andere behangsoorten. Neem hier eens een kijkje.

Mol & Vendeloo | Behangspecialist

Zoals al eerder benoemd zijn wij een behangbedrijf dat actief is door heel Nederland. Met onze ruim 35 behangers komen we graag bij u langs om kwaliteitsbehang, volledig op maat te leveren. Trek profijt uit onze expertise en maak vandaag nog een afspraak voor het behangen van uw ruimte. Benieuwd naar de prijzen voor onze werkzaamheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte op. Zo ziet u in één overzicht wat de totale kosten gaan zijn.

Neem contact met ons op

Hopelijk heeft u antwoord op de vraag: ‘Wat is vliesbehang?’. Mocht u nog andere vragen hebben of langs willen komen in onze showroom neem dan contact met ons op! Wij helpen u altijd verder.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Wat is vliesbehang?

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75