Navigeer naar een dienst

Bekijk één van onze dienstenpagina’s:

Renovlies. Renovlies behang is tegenwoordig uitermate populair. Dat komt door de unieke eigenschappen van het behang. Het is namelijk gemaakt van stevig papier met geweven vezels. Door de sterke vezels in het papier wordt het behang harder, waardoor u hetzelfde effect creëert als professioneel stucwerk. Renovlies is zeer geschikt voor het creëren van strakke muren. Kies vandaag nog voor renovlies!

Renovlies

Glasweefsel. Glasweefsel behang is een relatief nieuwe behangsoort. De structuur van het behang bestaat uit fijne (geruite) glasvezels of fijn gaas. De structuur is soms zichtbaar voor het menselijk oog. Deskundige behangers raden dit type behang dagelijks aan. Dat komt niet alleen omdat het makkelijk in gebruik is, maar ook omdat het strak tegen de muur geplaatst kan worden. Daarnaast is het ideaal voor in vochtige ruimtes.

Glasweefsel

GladvliesGladvlies behang lijkt erg op glasweefsel behang. Maar verschilt aanzienlijk. Zo kiest men alom voor glasweefsel wanneer een structuur of motief op de muren gewenst is. Gladvlies oogt daarentegen glad en strak. Beide behangsoorten zijn ijzersterk en beschermen uw muren tegen een stootje. Gladvlies heeft tevens vele gelijkenissen met renovlies. Zo zijn het beide varianten, vlak van structuur en sterk.

Gladvlies

Posters XL printVoor Mol & Vendeloo is geen enkel oppervlak te groot. Met een groot formaat printbehang valt uw ruimte direct op. Daarnaast kunt u met posterbehang eenvoudig ruimtes opdelen of een speels effect creëren. Zelfs zonder de hele ruimte te hoeven behangen. Mol & Vendeloo levert u ruime keuze uit diverse posters, dessins of prints. U kunt uw muur geheel naar wens laten beplakken.

Print XL

Meer weten?

Bel met een medewerker via 078 617 17 43. We helpen u graag verder!