Onze liefde voor Renovlies

Het beste alternatief voor stucwerk

Renovlies behang is tegenwoordig uitermate populair. Dat komt door de unieke eigenschappen van het behang. Het is namelijk gemaakt van stevig papier met geweven vezels. Door de sterke vezels in het papier wordt het behang harder, waardoor u hetzelfde effect creëert als professioneel stucwerk. Renovlies is zeer geschikt voor het creëren van strakke muren. Het wordt vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden, maar ook als preventief middel tegen haarscheuren.

Wanneer u renovlies behang wilt laten aanbrengen zit u bij ons goed. Wij zijn namelijk dé renovlies specialist!

Wat is renovlies behang?

Renovlies is een soort behang dat wordt gebruikt om muren glad te maken en te renoveren voordat ze worden geschilderd. Het is zelfs zo sterk dat ook uw plafonds beplakt kunnen worden. Met dit type behang is de kans op scheuren zeer klein. Kies voor renovlies wanneer een moderne uitstraling gewenst is. Na het plakken van renovlies wordt het behang met latex afgewerkt. Zo worden ook de naden van het behang onzichtbaar. Met renovlies profiteert u van een structuurloze look. En het geeft uw ruimte een strak resultaat.

Wenst u na verloop van tijd dat we opnieuw langskomen om uw muur of plafonds met latexverf te behandelen? Mol & Vendeloo is u graag van dienst. Wij kunnen te allen tijde de ruimte opnieuw behandelen. Ook wanneer u er met een andere kleur overheen wilt schilderen. De dienst van renovlies bieden wij graag aan als totaalconcept:

  • Het machinaal en handmatig gladschuren van uw muren en/ of plafonds;
  • Het gewenste fleece behang type aanbrengen (ruime keuze uit diverse diktes);
  • Inclusief lijmen van de wanden, afkitten van de naden, aanbrengen van een latex coat.

Kies voor Renovlies behang en geef uw muren een prachtige gladde uitstraling!

De voordelen van renovlies

  • Modern en strak resultaat

  • Naadloze afwerking

  • 30% goedkoper dan stucwerk

  • Brandveilig

  • Krimp- en scheuroverbruggend

  • Sneller ten opzichte van stucwerk

Ontdek
onze showroom

In onze showroom adviseren we u graag bij maken van de juiste keuze voor uw woning of project! Maak vrijblijvend een afspraak en we verwelkomen u graag. Wilt u voor het aanbrengen van renovlies behang een offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button.

Let op: onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.

Gratis adviesgesprek?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!