Mol & Vendeloo

Betaalbaar en uitmuntend behangwerk. Dat staat voorop. Mol & Vendeloo is een energiek behangbedrijf uit Dordrecht. Actief in heel Nederland met ruim 35 vakkundige behangers. We brengen zeer diepgaande kennis en jarenlange ervaring met ons mee. Voor uw organisatie of instelling leveren wij het beste kwaliteitsbehang, volledig op maat. Daarbij verzorgen we alles van A tot Z. Van het gladschuren van uw muren tot het juiste behang aanbrengen. We zorgen ervoor dat uw wanden en naden ook uitstekend worden afgewerkt. Trek profijt uit de expertise van Mol & Vendeloo en bel vandaag nog voor een afspraak!

Bij ons ontvangt u te allen tijde hoogwaardig behang tegen een aantrekkelijk tarief. We letten niet op de aantal oppervlakten, en zetten ons voor iedere klus 100% in. Met vele jaren ervaring, talloze projecten en tientallen klanten, zetten wij ons iedere dag in voor uw behangproject. Daarbij ontvangt u altijd passend advies over de juiste behangsoort!

Mol & Vendeloo is in Nederland een van de grootste behangersbedrijven. Wij zijn de partij voor al uw behangwerk. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor vloerbedekking en raambekleding. Mol & Vendeloo brengen Vescom vinyl, BN vinyl en glasweefsel aan. Voornamelijk passen wij dit toe in ziekenhuizen en kantoren, maar kunnen het zeker ook bij u thuis aanbrengen.

Wilt u graag aan de slag bij Mol & Vendeloo? Wij zoeken nieuw personeel! Ontdek onze vacatures

Ontdek onze showroom!

Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze van uw behang, vloerbedekking en raambekleding. Onze showroom is gevestigd aan de Daltonstraat 30, te Dordrecht. U bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag, gelieve op afspraak:

Afspraak maken in de Showroom

Onze klanten

  • Ziekenhuizen
  • Aannemers
  • Woningcorporaties
  • Organisaties
  • Instellingen

WKA-Downloads:

Download het Handelsregister
Download de WKA-Verklaring
Download de G-Rekening

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75