Ontdek
Mol & Vendeloo

Uitmuntend behangwerk waar je op kunt vertrouwen is onze kernfocus bij Mol & Vendeloo, een dynamisch behangbedrijf gevestigd in Dordrecht. Met een team van meer dan 25 vakkundige behangers zijn we al jarenlang een betrouwbare partner door heel Nederland. Onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring stellen ons in staat om maatwerk van de hoogste kwaliteit te leveren, zowel voor organisaties en instellingen als voor particulieren die hun huis tot in de puntjes mooi en perfect willen hebben.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid en service. Of u nu een vaste klant bent of voor het eerst met ons samenwerkt, wij staan ​​voor u klaar om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als extra service bieden we vervanging bij ziekte, zodat uw project niet wordt vertraagd. Bovendien kunnen we, indien nodig, met meerdere vakmensen tegelijk aan uw klus werken, vooral bij grotere projecten, om de doorlooptijd te verkorten en het werk sneller klaar te krijgen. Vanaf het gladschuren van uw muren tot het aanbrengen van het perfect passende behang, wij zorgen ervoor dat uw wanden met de grootste zorg worden behandeld.

Maak vandaag nog gebruik van onze expertise en bel ons voor een afspraak. Bij Mol & Vendeloo ontvangt u hoogwaardig behangwerk gegarandeerd. We letten niet op de aantal oppervlakten, en zetten ons voor iedere klus 100% in. Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te adviseren over de juiste behangkeuze en om al uw vragen te beantwoorden.

Onze werkwijze

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

Ontdek
onze showroom

In onze showroom adviseren we u graag bij maken van de juiste keuze voor uw woning of project! Maak vrijblijvend een afspraak en we verwelkomen u graag.

Let op: onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.