Onze liefde voor PVC vloeren

De beste keuze voor een vloer

PVC-vloeren, ook wel vinyl vloeren genoemd, zijn populair vanwege hun duurzaamheid, waterbestendigheid en veelzijdigheid in ontwerp. Ze zijn bestand tegen slijtage en vlekken, perfect voor drukke ruimtes zoals gangen en keukens, en gemakkelijk te onderhouden. Met verschillende kleuren, patronen en texturen passen PVC-vloeren bij elke interieurstijl. Ze bieden ook comfort en geluidsdemping en milieuvriendelijk door het gebruik van gerecyclede materialen en recyclebaarheid. Kortom, PVC-vloeren zijn een praktische keuze voor zowel thuis als in commerciële ruimtes.

PVC vloeren

Het verschil tussen PVC-vloeren en laminaatvloeren zit voornamelijk in de gebruikte materialen en de eigenschappen van de vloerbedekkingen. PVC-vloeren, gemaakt van polyvinylchloride, bieden duurzaamheid, waterbestendigheid en flexibiliteit. Ze zijn geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens en zijn gemakkelijk te reinigen. Aan de andere kant bestaan laminaatvloeren uit verschillende lagen, waaronder een kern van samengeperste houtvezels en een fotografische laag die het uiterlijk van hout, steen of tegels imiteert. Laminaatvloeren zijn over het algemeen minder waterbestendig dan PVC-vloeren.

De voordelen van PVC vloeren

  • Modern en strak resultaat

  • Zeer slijtvast

  • Lange levensduur

  • Goed schoon te maken

  • In vele kleuren en dessins leverbaar

  • Onderhoudsarm

Ontdek
onze showroom

In onze showroom adviseren we u graag bij maken van de juiste keuze voor uw woning of project! Maak vrijblijvend een afspraak en we verwelkomen u graag.

Let op: onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!