Onze liefde voor Laminaat

De perfecte basis voor ieder interieur

Laminaatvloeren zijn geliefd vanwege hun veelzijdigheid, duurzaamheid en betaalbaarheid. Bestaande uit verschillende lagen, omvatten ze een harde, samengeperste kern, een fotolaag die natuurlijke materialen nabootst, en een beschermende slijtlaag. Dit maakt ze ideaal voor diverse interieurstijlen en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze geschikt zijn voor drukke huishoudens. Hoewel ze minder waterbestendig zijn dan sommige alternatieven, bieden laminaatvloeren toch een aantrekkelijke en duurzame optie voor woningen en commerciële ruimtes. Verkrijgbaar in diverse structuren en kleuren.

Laminaat

Het verschil tussen PVC-vloeren en laminaatvloeren zit voornamelijk in de gebruikte materialen en de eigenschappen van de vloerbedekkingen. PVC-vloeren, gemaakt van polyvinylchloride, bieden duurzaamheid, waterbestendigheid en flexibiliteit. Ze zijn geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens en zijn gemakkelijk te reinigen. Aan de andere kant bestaan laminaatvloeren uit verschillende lagen, waaronder een kern van samengeperste houtvezels en een fotografische laag die het uiterlijk van hout, steen of tegels imiteert. Laminaatvloeren zijn over het algemeen minder waterbestendig dan PVC-vloeren.

De voordelen van Laminaat

  • Modern en strak resultaat

  • Krasbestendige toplaag

  • Gemakkelijk schoon te maken

  • Prijstechnisch gunstig

  • In diverse structuren en kleuren

  • Onderhoudsarm

Ontdek
onze showroom

In onze showroom adviseren we u graag bij maken van de juiste keuze voor uw woning of project! Maak vrijblijvend een afspraak en we verwelkomen u graag.

Let op: onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!