Behang Ridderkerk

Behang Ridderkerk

Op zoek naar een organisatie die uw muren van behang in Ridderkerk kan voorzien? Dan kunt u terecht bij Mol & Vendeloo. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan behangsoorten in verschillende motieven, structuren, kleuren en prints. Wij helpen particulieren en bedrijven en bedenken altijd een geschikte oplossing voor ieder interieur. Met onze jarenlange ervaring en kennis zorgen wij altijd voor een uitstekend resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat u adviseren voor uw bedrijfspand of woning!

Ons aanbod | Behang Ridderkerk

Bij Mol & Vendeloo heeft u de keuze uit vier verschillende soorten behang. Zo kunt u bij ons kiezen voor: Renovlies, Glasweefsel, Gladvlies behang. Bovendien hebben we ook Poster XL prints. Deze poster prins vallen altijd op! U kunt de prints zelfs opdelen om een speels effect te creëren, zonder dat u de hele ruimt moet vullen. Of nu een kleurrijke, minimalistische of klassieke behangsoort de voorkeur heeft, wij hebben van alles in huis!

Naast behang kunt u ook terecht voor vloer- en raambekleding voor uw pand of woning. Maak een afspraak in onze showroom in Dordrecht om alles op uw gemakt te bekijken.

Wij helpen u van A tot Z

Bij elk project nemen we de klus voor u geheel uit handen. Zo helpen we u met het uitzoeken van uw muurbekleding voorafgaand aan het project. Hierbij kijkt een van onze specialisten zo goed mogelijk mee naar uw wensen. Wij leveren altijd kwalitatief behang dat volledig op maat gemaakt is. Voorafgaand aan het behangwerk schuren wij de muren glad en na het behangen werken wij alle naden netjes af. Zo is het resultaat altijd om van te dromen!

Plan uw afspraak in!

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw pand of woning als het gaat om behang aanbrengen in Ridderkerk? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken wij naar hetgeen wat in uw situatie gewenst is. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom in Dordrecht. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag.

Graag tot ziens!

Ontdek de mogelijkheden!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!