Behangbedrijf Rotterdam

Behangbedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een behangbedrijf Rotterdam? Dan moet u zeker bij Mol & Vendeloo zijn! Wij zijn een professioneel behangbedrijf dat zich altijd 100% inzet om u als klant tevreden te stellen met de gedane werkzaamheden. Wij zorgen er voor dat u nog jaren plezier kunt hebben van het aangebrachte behang! Graag staan we voor u klaar met ieder gewenst project. Of het nu gaat om het behangen van een hotel, een restaurant of een complete woning, alles is bij ons mogelijk. We zijn flexibel en werken altijd vanuit de wensen van onze klanten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Behangbedrijf Rotterdam | Mol & Vendeloo is uw partner

Met ruim 35 vakkundige behangers zijn wij één van de grootste behangbedrijven van Nederland. Om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, kunt u een kijkje nemen bij onze projecten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden. Graag denken we hierin met u mee!

Als u kiest voor Mol & Vendeloo, ontzorgen wij uw project van A tot Z. Dat houdt in dat we niet alleen het behang aanbrengen, maar ook schuren we vooraf de muren glad en zorgen we voor een in de puntjes verzorgde afwerking. Naast kwaliteit leveren we dus ook een uitstekende service.

Vraag een offerte aan!

Bij elk project nemen we de klus voor u geheel uit handen. Zo helpen we u met het uitzoeken van uw muurbekleding voorafgaand aan het project. Hierbij kijkt een van onze specialisten zo goed mogelijk mee naar uw wensen. Wij leveren altijd kwalitatief behang dat volledig op maat gemaakt is. Voorafgaand aan het behangwerk schuren wij de muren glad en na het behangen werken wij alle naden netjes af. Zo is het resultaat altijd om van te dromen!

Ontdek de mogelijkheden!

Gratis adviesgesprek?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!