Behanger inhuren

Behanger inhuren

Wilt u graag een behanger inhuren? Dan is Mol & Vendeloo het behangbedrijf waarnaar u op zoek bent! Bij ons kunt u terecht voor Betaalbaar en uitmuntend behangwerk. Samen met ruim 35 vakkundige behangers zijn wij actief in heel Nederland. Dit doen we niet alleen voor ziekenhuizen, aannemers, woningcorporaties of organisaties, maar ook bij u thuis. We zetten ons iedere klus weer 100% in en geven u uiteraard graag advies over de juiste behangsoort.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte op.

Mol & Vendeloo is uw partner!

Wanneer u kiest voor Mol & Vendeloo ervaart u naast uitstekend behangwerk ook nog eens een goede service. Wij denken met u mee en leveren kwaliteitsbehang, volledig op maat. Binnen ons totaalconcept verzorgen we alles voor u van A tot Z. Dit betekent dat onze behangers uw muren glad zullen schuren en het juiste soort behang bevestigen. Uiteraard behoort het afwerken van de wanden en naden hier ook bij. Met vele jaren ervaring, talloze projecten en tientallen klanten, zetten wij ons iedere dag in voor uw behangproject.

Ons aanbod

Mol & Vendeloo biedt verschillende diensten aan waaronder Renovlies, Glasweefsel, gladvlies en posters XL prints. Bij ons in de showroom hebben we deze behangsoorten in verschillende dessins. Zo kunt u gaan voor abstracte prints, natuurlijke patronen of een klassiek behangetje. Wanneer u langs wilt komen vragen wij om gelieve vooraf een afspraak te maken. Onze showroom is gevestigd aan de Daltonstraat 30, te Dordrecht. Hier helpen onze medewerkers u graag verder en geven passend advies.

Neem contact met ons op

Als door u een behanger gezocht wordt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een behanger? Wij stellen graag een offerte voor u op of beantwoorden uw vraag via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 078 617 17 43.

Ontdek de mogelijkheden!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!