Uitermate sterk en stootvast!

Gladvlies behang lijkt erg op glasweefsel behang. Maar verschilt aanzienlijk. Zo kiest men alom voor glasweefsel wanneer zij een structuur of motief op de muren wensen. Gladvlies oogt daarentegen glad en strak. Beide behangsoorten zijn ijzersterk en beschermen uw muren tegen een stootje. Gladvlies heeft tevens vele gelijkenissen met renovlies. Zo zijn het beide geperste varianten, vlak van structuur en erg sterk. Beide behangsoorten creëren een goede beschermlaag op de muur, zijn naadloos aan te brengen en vormen een goed alternatief voor stucwerk.

Direct een offerte opvragen

Gladvlies

Toch verschilt Gladvlies van Renovlies. Renovlies bestaat namelijk uit papier, terwijl gladvlies uit glasvezels bestaat. Gladvlies is zeer makkelijk te snijden en eenvoudig aan te brengen op uw muren. Het behang is stootvast en de structuur is soms zichtbaar (afhankelijk van uw wensen). Sommige gladvlies behangsoorten zijn namelijk net zo strak als renovlies.

Mol & Vendeloo biedt u gladvlies graag aan als totaalconcept:

  • Het machinaal en handmatig gladschuren van uw muren en/ of plafonds;
  • Het gewenste gladvlies type aanbrengen (ruime keuze uit diverse diktes);
  • Inclusief lijmen van de wanden, afkitten van de naden, aanbrengen van een speciale coat.

Kies voor het aanbrengen van gladvlies wanneer u liever geen papier wenst, maar gladvezel. Of wanneer u op zoek bent naar een zeer sterke behangsoort. Scheurtjes behoren met glasvlies tot het verleden! Ideaal voor nieuwbouwwoningen of bij restauraties en zeer geschikt voor op betonnen muren, metalstud of gipskarton.

Gladvlies biedt u vele voordelen:

  • Oogt heel modern en strak

  • Stootvast, waarbij scheurtjes naderhand onzichtbaar worden (de muur rekt mee)

  • Veel gelijkenissen met Renovlies en Gladweefsel

  • Milieuvriendelijk product (veroorzaakt geen huidirritaties)

  • Werkt brandvertragend

Direct informatie & prijzen opvragen

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

Contact