Eigen foto op behang

Eigen foto op behang

Wilt u graag een eigen foto op behang laten bedrukken? Informeer dan eens naar de opties bij Mol & Vendeloo! Wij zijn namelijk één van de grootste behangersbedrijven in Nederland. Naast dat wij u kunnen helpen met het behangwerk, kunnen wij u ook helpen met de raambekleding en vloerbedekking. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies om te gaan met verschillende situaties. Zodra u een aanvraag bij ons doet, bekijken wij meteen of het mogelijk is. Mocht er iets niet mogelijk zijn of er moet een aanpassing gedaan worden, dan zal dit met u besproken worden. Bij ons weet u zeker dat u van A tot Z ontregelt zal worden.

Heeft u vragen over welke diensten wij kunnen verlenen? Neem dan een kijkje op onze diensten pagina.

Bestel bij Mol & Vendeloo

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het kiezen van behang met een afbeelding:

  • De grootte van de kamer: als u een kleine kamer heeft, kies dan voor een foto met een lichte achtergrond. Dit zal de kamer groter laten lijken.
  • De stijl van uw interieur: kies een foto die bij de stijl van uw interieur past. Als u een modern interieur heeft, kies dan voor een foto met een abstracte of geometrische vorm. Als u bijvoorbeeld een landelijk interieur heeft, kies dan voor een foto met een natuurlijke sfeer.
  • De plaatsing van het behang: denk na over waar u het behang wilt plaatsen. Wilt u het behang als accent gebruiken of wilt u het als hoofdonderdeel van de kamer gebruiken?

Ontdek de mogelijkheden!

De voordelen van fotoprint behang:

  • Uniek en persoonlijk
  • Aanpasbaar aan uw eigen stijl
  • Perfect voor mensen die op zoek zijn naar iets speciaals
  • Een geweldige manier om je interieur een persoonlijke touch te geven

Waar moet u op letten?

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het kiezen van behang met een afbeelding:

De grootte van de kamer: als u een kleine kamer heeft, kies dan voor een foto met een lichte achtergrond. Dit zal de kamer groter laten lijken.
De stijl van uw interieur: kies een foto die bij de stijl van uw interieur past. Als u een modern interieur heeft, kies dan voor een foto met een abstracte of geometrische vorm. Als u bijvoorbeeld een landelijk interieur heeft, kies dan voor een foto met een natuurlijke sfeer.
De plaatsing van het behang: denk na over waar u het behang wilt plaatsen. Wilt u het behang als accent gebruiken of wilt u het als hoofdonderdeel van de kamer gebruiken?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!