Eigen foto op behang

Wilt u graag een eigen foto op behang laten bedrukken? Informeer dan eens naar de opties bij Mol & Vendeloo! Wij zijn namelijk één van de grootste behangersbedrijven in Nederland. Naast dat wij u kunnen helpen met het behangwerk, kunnen wij u ook helpen met de raambekleding en vloerbedekking. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies om te gaan met verschillende situaties. Zodra u een aanvraag bij ons doet, bekijken wij meteen of het mogelijk is. Mocht er iets niet mogelijk zijn of er moet een aanpassing gedaan worden, dan zal dit met u besproken worden. Bij ons weet u zeker dat u van A tot Z ontregelt zal worden.

Heeft u vragen over welke diensten wij kunnen verlenen? Neem dan een kijkje op onze diensten pagina.

Bestel bij Mol & Vendeloo

Als u ervoor kiest om uw muur te behangen met een eigen foto, zorgt u voor een uniek beeld. Bij Mol & Vendeloo zorgen wij ervoor dat de afbeelding haarscherp blijft en er mooi uit komt te zien op de muur. Naast dat u ervoor kunt kiezen om een afbeelding om uw muur te laten behangen, kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld landschappen, patronen of een eigen ontwerp. Creëer een unieke beleving en laat het werk door ons doen!

Om het afbeelding behang zo mooi mogelijk af te werken wordt er op het laatst nog een laagje latex verf overheen geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de randen netjes worden afgewerkt en dat er een glanslaagje overheen komt. Hiermee creëert u een strak en net resultaat.

Eigen foto op behang
Eigen foto op behang

De voordelen van fotoprint behang:

  • Uniek en persoonlijk
  • Aanpasbaar aan uw eigen stijl
  • Perfect voor mensen die op zoek zijn naar iets speciaals
  • Een geweldige manier om je interieur een persoonlijke touch te geven

Waar moet u op letten?

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het kiezen van behang met een afbeelding:

  • De grootte van de kamer: als u een kleine kamer heeft, kies dan voor een foto met een lichte achtergrond. Dit zal de kamer groter laten lijken.
  • De stijl van uw interieur: kies een foto die bij de stijl van uw interieur past. Als u een modern interieur heeft, kies dan voor een foto met een abstracte of geometrische vorm. Als u bijvoorbeeld een landelijk interieur heeft, kies dan voor een foto met een natuurlijke sfeer.
  • De plaatsing van het behang: denk na over waar u het behang wilt plaatsen. Wilt u het behang als accent gebruiken of wilt u het als hoofdonderdeel van de kamer gebruiken?
Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Eigen foto op behang

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75