Eigen foto op behang

Wilt u graag een eigen foto op behang laten bedrukken? Informeer dan eens naar de opties bij Mol & Vendeloo! Wij zijn namelijk één van de grootste behangersbedrijven in Nederland. Naast dat wij u kunnen helpen met het behangwerk, kunnen wij u ook helpen met de raambekleding en vloerbedekking. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies om te gaan met verschillende situaties. Zodra u een aanvraag bij ons doet, bekijken wij meteen of het mogelijk is. Mocht er iets niet mogelijk zijn of er moet een aanpassing gedaan worden, dan zal dit met u besproken worden. Bij ons weet u zeker dat u van A tot Z ontregelt zal worden.

Heeft u vragen over welke diensten wij kunnen verlenen? Neem dan een kijkje op onze diensten pagina.

Eigen foto op behang | Bestel bij Mol & Vendeloo

Als u ervoor kiest om uw muur te behangen met een eigen foto, zorgt u voor een uniek beeld. Bij Mol & Vendeloo zorgen wij ervoor dat de afbeelding haarscherp blijft en er mooi uit komt te zien op de muur. Naast dat u ervoor kunt kiezen om een afbeelding om uw muur te laten behangen, kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld landschappen, patronen of een eigen ontwerp. Creëer een unieke beleving en laat het werk door ons doen!

Eigen foto op behang
Eigen foto op behang

Laat renovlies behang plaatsen

Door de unieke eigenschappen van het behang, is deze tegenwoordig erg populair. Het behang is namelijk gemaakt van stevig papier wat bestaat uit geweven vezels. U creëert hiermee hetzelfde effect als stucwerk, doordat de vezels in het papier hard worden door het beplakken. Het effect zal u doen verbluffen! Je komt renovlies behang vaak tegen in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden.

Mocht u meer willen weten over de optie eigen foto op behang, dan kunt u altijd contact opnemen.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Eigen foto op behang

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75