Home/Diensten/Renovlies/Renovlies behang prijs

Renovlies behang prijs

Renovlies behang prijs weten? Mol en Vendeloo helpt u graag verder. Als specialist in behang bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons inschakelen voor het naadloos aanbrengen van glasweefsel behang, renovlies, fotoprint en meer. Wilt u een prijs opvragen voor het laten behangen met renovlies? Vraag een offerte op!

Wat is renovlies?

Renovlies is een samenvoeging van papier en vezels. Dit type behang is ontzettend stevig en zeer duurzaam! Wilt u een mooie afwerking van uw muren, zonder patroon? Kies dan voor renovlies. Graag zetten wij de voordelen voor u op een rij:

  • Renovlies werkt egaliserend op de muren
  • De mix van papier en vezels maar renovlies vele malen sterker van papierbehang
  • Brandvertragende eigenschappen
  • Kan worden gemixt met latex verf om iedere gewenste kleur te bereiken
  • In vergelijk met stucwerk een stuk sneller afgewerkt

Over Mol en Vendeloo

Mol en Vendeloo is een behangbedrijf gevestigd in Dordrecht. U kunt ons inschakelen voor kleine- en grote projecten! Zowel voor particulieren als zakelijk.  Vanzelfsprekend leveren wij de beste kwaliteit, volledig op maat. U kunt ons inschakelen voor renovatiewerk, maar ook voor het schuren en behangen. Neem een kijkje in ons portfolio en ontdek de mogelijkheden! Heeft u vragen over een van de projecten? Neem contact op. Wij geven u graag meer informatie over onze mogelijkheden. Tot slot zijn wij ook graag uw partner bij het plaatsen van vloer- en raambekleding.

Contact opnemen | Renovlies behang prijs

Neem contact op met onze collega’s om renovlies behang prijs op te vragen! Bel naar 078 617 17 43 of vraag een offerte aan via onze website. Wij zullen zo snel mogelijk terugkomen op uw vraag.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Renovlies behang prijs

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75