Home/Diensten/Renovlies/Renovlies Rotterdam

Renovlies Rotterdam

Het aanbrengen van renovlies Rotterdam kunt u het beste laten doen door Mol en Vendeloo. Met meer dan 25 werknemers in heel Nederland kunnen wij u overal van dienst zijn, tegen een aantrekkelijk tarief. Er zijn naast renovlies nog meer mogelijkheden! Ontdek ze nu. Kom nu met ons in contact en laat u adviseren door een specialist.

Renovlies en andere opties

Wilt u graag een gladde muur, maar niet de rompslomp van het stuccen? Renovlies is een uitermate geschikte keuze! Het materiaal dat wordt aangebracht is onzettend stevig omdat dit wordt gemaakt van papier en vezels. Wist u dat dit behang vandaag de dag heel populair is? Scheuren en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Uiteraard is dit niet de enige keuze binnen ons assortiment! Wilt u een bepaald effect creëren in uw bedrijfsruimte? Dan is printbehang misschien iets voor u. Mol en Vendeloo nodigt u graag uit in de showroom. Hiervoor dient u eerst een afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Maak direct een afspraak.

Over Mol en Vendeloo

Zoals eerder benoemd is Mol en Vendeloo actief door heel Nederland. Wij zijn met ons bedrijfspand gevestigd in Dordrecht, vlak bij Rotterdam. Heeft u binnenkort een groot project waarbij wanden, vloeren en ramen moeten worden bekleed/ gerenoveerd? Wij staan voor u klaar! Als expert binnen de branche nemen wij graag het project van A tot Z voor u uit handen. Vele gingen u al voor! Neem een kijkje in ons portfolio of vraag naar voorbeelden door contact met ons op te nemen.

Meer informatie aanvragen | Renovlies Rotterdam

Mol en Vendeloo is u maar al te graag van dienst. Stel uw vraag door het contactformulier in te vullen, of bel direct naar 078 6171743. Wij hopen u snel te spreken!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Renovlies Rotterdam

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75