Home/Diensten/Renovlies/Renovliesbehang laten aanbrengen Dordrecht

Renovliesbehang laten aanbrengen Dordrecht

Wilt u renovliesbehang laten aanbrengen Dordrecht? Wij, van Mol & Vendeloo, helpen u graag verder! Wanneer u net een nieuw huis, gebouw of pand heeft gekocht is het natuurlijk fijn als de muren strak zijn afgewerkt. Dit kunt u natuurlijk doen met stucwerk, maar daarnaast is ook renovliesbehang een oplossing. Dit alternatief is enorm efficiënt als er gekeken wordt naar het tijdsverloop van het project en de bijbehorende kosten.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Bekijk dan onze dienstverlening voor meer informatie over de mogelijkheden.

Renovliesbehang laten aanbrengen Dordrecht | Mol & Vendeloo is uw specialist!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Wij zijn dé ideale partij voor professioneel behangwerk en wij hanteren aantrekkelijke tarieven. Naast het uitvoeren van de behangwerkzaamheden geven wij ook altijd een passend advies op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij u volledig van A tot Z ontzorgen en zorgen wij ervoor dat u tevreden bent met het resultaat.

Het gebruiken van renovliesbehang kent vele voordelen. Dit behang is namelijk gemaakt van stevig papier en geweven vezels. De vezels zorgen ervoor dat het behang sterk en hard wordt, waardoor je hetzelfde effect (en dezelfde uitstraling) krijgt als bij stucwerk. Renovliesbehang is echter een stuk goedkoper (oplopend tot 30 procent) en brandveiliger dan stucwerk en kan ook sneller verwerkt worden. Met renovlies kunt u dus weer optimaal genieten van uw nieuwe gladde muur.

Meer informatie over Mol & Vendeloo?

Kunnen wij u helpen in uw zoektocht naar renovliesbehang laten aanbrengen Dordrecht? Of heeft u nog enkele vragen over onze werkwijze? Wacht niet en neem direct contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Renovliesbehang laten aanbrengen Dordrecht

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75