Behang laten doen

Wilt u graag uw behang laten doen en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat dit voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Mol en Vendeloo uit Dordrecht zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het behangen van uw woning, bedrijfspand, horecagelegenheid of hotel. Bij ons ontvangt u te allen tijde hoogwaardig behang tegen een aantrekkelijk tarief. We letten niet op de aantal oppervlakten, en zetten ons voor iedere klus 100% in. Met vele jaren ervaring, talloze projecten en tientallen klanten, zetten wij ons iedere dag in voor uw behangproject. Daarbij ontvangt u altijd passend advies over de juiste behangsoort!

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Behang laten doen | Mol en Vendeloo helpt u verder

Op onze website ziet u een overzicht van alle projecten die wij gedaan hebben in het verleden. Zo krijgt u direct een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn! Ook kunt u altijd een afspraak maken om langs te komen in onze showroom in Dordrecht, dan laten wij u graag zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Als u gebruik maakt van onze dienstverlening, zorgen wij er voor dat alles van A tot Z geregeld wordt. Dat houdt in dat we niet alleen het behangwerk doen, maar ook zorgen dat de oppervlakten klaargemaakt worden voor het behang, en achteraf werken we alle naden en randjes netjes weg. Zo zorgen we er voor dat u zo min mogelijk hinder ondervind aan de werkzaamheden en dat u hier zo lang mogelijk profijt van heeft!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. We gaan met u in gesprek om uw wensen te bespreken, zodat we beide een duidelijk beeld krijgen van wat er moet gebeuren. Neem contact met ons op, tot ziens bij Mol en Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang laten doen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75