Behangbedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een behangbedrijf Rotterdam? Dan moet u zeker bij Mol & Vendeloo zijn! Wij zijn een professioneel behangbedrijf dat zich altijd 100% inzet om u als klant tevreden te stellen met de gedane werkzaamheden. Wij zorgen er voor dat u nog jaren plezier kunt hebben van het aangebrachte behang! Graag staan we voor u klaar met ieder gewenst project. Of het nu gaat om het behangen van een hotel, een restaurant of een complete woning, alles is bij ons mogelijk. We zijn flexibel en werken altijd vanuit de wensen van onze klanten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Behangbedrijf Rotterdam | Mol & Vendeloo is uw partner

Met ruim 35 vakkundige behangers zijn wij één van de grootste behangbedrijven van Nederland. Om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, kunt u een kijkje nemen bij onze projecten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden. Graag denken we hierin met u mee!

Als u kiest voor Mol & Vendeloo, ontzorgen wij uw project van A tot Z. Dat houdt in dat we niet alleen het behang aanbrengen, maar ook schuren we vooraf de muren glad en zorgen we voor een in de puntjes verzorgde afwerking. Naast kwaliteit leveren we dus ook een uitstekende service.

Vraag een offerte aan!

Bent u er al helemaal over uit hoe het project er uit komt te zien? En wilt u graag meer informatie over de kosten? Vraag dan heel eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan. We geven u dan inzicht in de totale kosten zodat u een goed beeld krijgt van waar u aan toe bent. Bij andere vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Graag staan we voor u klaar. Tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behangbedrijf Rotterdam

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75