Behangen vliesbehang

Behangen vliesbehang? Schakel Mol & Vendeloo in! Bij ons kunt u terecht voor vliesbehang voor uw project. Of u nu houdt van een abstracte print, gewoon wit of een patroon wilt? Wij hebben voor iedereen iets naar zijn of haar smaak. Ook hebben we andere behangsoorten waaronder: Renovlies, Glasweefsel, Gladvlies en posterbehang. Kom bij ons langs in de showroom in Dordrecht om het gehele assortiment te bekijken. Maak graag een afspraak vooraf, dan helpen wij u verder!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

De voordelen | Behangen vliesbehang

Vliesbehang is beschikbaar in allerlei kleuren en prins. Het ideale behangsoort om je ruimte te voorzien van een nieuwe look en feel! Mol & Vendeloo kan snel behangen met vliesbehang en u voorzien van een gegarandeerd mooi resultaat. Daarnaast is Vliesbehang ook de ideale ondergrond wanneer u uw muur wilt schilderen. Het behang absorbeert namelijk de juiste hoeveelheid verf en voorkomt strepen. Er zijn nog meer voordelen! Wij noemen ze hieronder op:

  • Snel: Mol & Vendeloo kan het behang snel aanbrengen;
  • Sterk: het behang is sterk, doordat het opgebouwd is uit meerdere lagen;
  • Gemakkelijk te verwijderen of te overschilderen;
  • Het behang is krimpvrij;
  • Oneffenheden worden weggewerkt zonder plamuur.

Geïnteresseerd in vliesbehang bij Mol & Vendeloo? Of wilt u een ander behangsoort. Kijk dan op onze pagina met verschillende diensten.

Over Mol & Vendeloo

Als behangspecialist zijn we met ons eigen team van ervaren behangers actief in heel Nederland. We zorgen er altijd voor dat ons werk correct wordt gedaan en er feilloos uit ziet. Onze ervaring en expertise zorgt er dan ook voor dat we dit altijd kunnen garanderen. We hebben al vele opdrachten afgerond voor o.a. ziekenhuizen, scholen, bedrijven en particulieren. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over behangen vliesbehang? Of wilt u iets anders weten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag! Onze behangexperts staan u graag te woord in onze showroom. Maak gelieve eerst een afspraak voor u langskomt.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behangen vliesbehang

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75