Hotel laten behangen

Wilt u een hotel laten behangen en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u hierbij kan helpen? Dan staan wij van Mol & Vendeloo graag voor u klaar! Onze medewerkers zijn allemaal vakmensen met veel ervaring in het aanbrengen van verschillende soorten behang. Daarom kunnen wij nagenoeg elke klus tot een goed einde brengen, met daarbij de wensen van de klant als uitgangspunt.

Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening of heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar. Neem contact op!

Hotel laten behangen door Mol & Vendeloo

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we u moeten helpen. We zorgen er voor dat u nog jarenlang profijt heeft van het door ons aangebrachte behang. Dit doen we door u van A tot Z te ontzorgen tijdens het project. We brengen niet alleen het behang aan maar denken met u mee over de juiste behangsoort, zorgen er voor dat de muur gladgestreken is voordat we beginnen en zullen alles tot in de puntjes afwerken.

Kortom, als u kiest voor Mol & Vendeloo, kiest u voor service en kwaliteit. Benieuwd naar wat voor soort projecten we al hebben gedaan? Neem een kijkje op onze projecten pagina om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd even informeren als u twijfelt of uw wensen wel aansluiten bij onze dienstverlening.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. U kunt contact opnemen via het formulier op de website, telefonisch of per mail. Wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug. Als u benieuwd bent naar de kosten van uw project, kunt u heel eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen via onze website. Zo krijgt u een goed beeld van het totale kostenplaatje. Tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Hotel laten behangen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75