Totaalconcept interieur

Bent u op zoek naar een totaalconcept interieur? Dan bent u bij Mol & Vendeloo aan het juiste adres! Als ervaren behangbedrijf zijn we natuurlijk gespecialiseerd in behang en het aanbrengen hiervan. Daarnaast ontwikkelen we interieuroplossingen en totaalconcepten voor ziekenhuizen, instellingen, organisaties en natuurlijk voor u thuis! Hierbij verzorgen we ook vloerbedekking en raambekleding.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Totaalconcept interieur

Mol & Vendeloo gaat graag samen met u in gesprek om al uw wensen te bespreken. Aan de hand hiervan maken we een mooi totaalconcept voor uw interieur. Met al vele projecten afgerond hebben we ruime ervaring met dit soort projecten. Neem gerust eens een kijkje op onze projecten pagina. Wanneer het aankomt op behang hebben we vele verschillende soorten beschikbaar: Renovlies, glasweefsel, gladvlies en posterbehang. Al deze behangsoorten zijn weer geschikt voor verschillende situaties. Wij helpen u graag met het uitkiezen van het behang dat voor u geschikt is.

Over Mol & Vendeloo

Wij richten ons op het naadloos aanbrengen van behang. Iedere keer wanneer u ons inschakelt zullen we alles van A tot Z verzorgen. Zo bieden wij u altijd een totaalconcept waarbij we:

  • Uw muren en/of plafonds machinaal en handmatig gladschuren;
  • Het gewenste glasweefsel type aanbrengen (ruime keuze uit diverse diktes);
  • De wanden lijmen, naden afkitten en een speciale coat aanbrengen.

Kies ons als uw partij voor professioneel behangwerk, dan zorgen wij voor een goed resultaat. Dat alles tegen een aantrekkelijk tarief!

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over een totaalconcept interieur? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag in gesprek! U kunt contact opnemen via ons contactformulier of bellen naar 078 6171743. U bent ook van harte welkom van maandag t/m vrijdag in onze showroom, gelieve alleen op afspraak.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Totaalconcept interieur

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75