Vliesbehang laten aanbrengen

Vliesbehang laten aanbrengen? Zoek niet verder! Mol & Vendeloo zijn dé specialist wanneer het aankomt op behang. Als energiek behangbedrijf uit Dordrecht, verleggen we graag onze grenzen om bij u te komen behangen. Zo zijn maar liefst 35 vakkundige behangers in heel Nederland voor ons actief om uw klus uit handen te nemen. Dankzij onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van kwalitatief behang en vakmanschap. Maak gebruik van onze expertise en plan uw afspraak in!

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vliesbehang laten aanbrengen | Mol & Vendeloo is uw partner!

Wij zijn de behangspecialist die zich richt op het naadloos aanbrengen van o.a. vliesbehang en nog veel meer andere behangsoorten. Wij gaan graag met u in gesprek om een totaalconcept of interieuroplossing voor uw woning of bedrijfspand te bedenken. Dit doen we met liefde en plezier. Goed om te benoemen is dat wij u bijstaan en uw project van A tot Z. Zo kunnen we u kwalitatief behang leveren en gaan onze behangers voor u aan de slag. Goed om te weten is dat wij uw muren gladschuren en gereed maken om te behangen. Natuurlijk worden uw wanden na afloop uitstekend afgewerkt! Dat is onze service. Betaalbaar en uitmuntend behangwerk, dat staat voorop.

Welk soort behang kiest u?

In ons assortiment beschikken wij over verschillende type behang, waaronder Renovlies, Glasweefsel en Gladvlies. Onze XL Fotoprint is een van de dingen die we doen, waar we trots op zijn. Zo kunt u een eigentijdse print op uw muur laten drukken die opvalt en een ruimte breekt. Wij hebben diverse posters, dessins en prints. Vraag een offerte op!

Informeer naar de mogelijkheden

Vliesbehang laten aanbrengen? Informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers. Wij helpen u graag bij uw project. Of u nu thuis een muurtje wilt laten behangen of ruimtes in een kantoorpand, winkel of hotel heeft. Mol & Vendeloo staat voor u klaar! Stel uw vragen via het contactformulier of kom op afspraak langs in onze showroom.

Graag tot snel!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Vliesbehang laten aanbrengen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75