Wat is scanbehang?

Een veel voorkomende vraag die wij voorbij zien komen is ‘wat is scanbehang?’. Bij Mol & Vendeloo geven we u daar graag antwoord op. Als behangspecialist werken wij dagelijks met verschillende soorten behang. Scanbehang is de algemene benaming voor behang met structuur en zonder structuur. Bij Mol & Veneloo hebben we hier een ruim aanbod voor. Weet u niet goed welk type behang geschikt is voor uw woning of bedrijfspand? Laat u dan adviseren door een van onze medewerkers. Kom op afspraak langs in onze showroom om te kijken naar de soorten behang die wij hebben.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Wat is scanbehang?

Zoals al benoemd in de intro is scanbehang een verzamelnaam voor behang met en zonder structuur. Hierbij kunt u denken aan glasvezelbehang (structuur) en glasvliesbehang (geen structuur). Scanbehang wordt eigenlijk veel toegepast wanner er nieuwbouwprojecten zijn of bij bedrijfspanden, zoals kantoren, ziekenhuizen en scholen. Wij hebben al vele jaren ervaring met het behangen van scanbehang tijdens grote projecten. Dit doen we met ons team dat bestaat uit 35 vakkundige behangers. Dit maakt ons tot één van de grootste behangbedrijven van Nederland. Niet alleen streven we ernaar om uitstekende service te bieden, we leveren ook nog eens topkwaliteit behang. Daar heeft u iets aan!

Mol & Vendeloo staat voor u klaar!

Bij Mol & Vendeloo verzorgen we alles tot in de puntjes. Van A tot Z werken we om alles voor u te ontzorgen. Hierbij kunt u denken aan het gladschuren van de muren, het naadloos aanbrengen van het door u uitgekozen behang én uiteraard de nette afwerking. Bekijk al onze diensten hier. In onze showroom in Dordrecht hebben we genoeg keuze aan behang. Maak een afspraak om langs te komen en alle mogelijkheden te zien. Onze showroom is gevestigd aan de Daltonstraat 30, te Dordrecht.

Heeft u nog vragen?

Hopelijk heeft u antwoord op de vraag: ‘wat is scanbehang?’. Mocht u nog andere vragen hebben neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Wat is scanbehang?

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75